Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 22-05-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Het plan Verheydt heeft perfect gewerkt

Thomas Verheydt moest het in de return tegen FC Den Bosch (0-1) stellen met een plek op de reservebank, maar fungeerde in het laatste halfuur als lastig bespeelbare stormram. Mede door de inbreng van de fysieksterke spits plaatste onze Deventer Trots zich voor de finale van de play-offs tegen RKC.

"Hier hoopten we ook een beetje op. Dat het lang 0-0 bleef en we in de eindfase toe konden slaan. Ik heb niet heel veel kunnen doen, maar het plan was dat ik op de bank zou beginnen en dat het in de laatste fase beslist zou worden. Dat is mooi uitgekomen", zegt Verheydt na afloop voor de camera van RTV Oost.

De robuuste spits kwam na een uur spelen in het veld. "Ik moest oorlog maken en proberen iets te creëren", vervolgt Verheydt, die tijdens de treffer van aanvoerder Jeroen Veldmate behandeld werd aan een hoofdwond. "Dat-ie dan via een hoekschop valt waar ik niet eens bij ben is geweldig. Het bleef maar bloeden, dus moest ik opnieuw naar de zijkant. Misschien stonden zij daardoor organisatorisch niet goed. Ik heb het niet gezien, maar hoorde dat hij hem knap binnen kopte. Ik denk dat wij op basis van twee wedstrijden verdiend doorgaan. We gaan er nu tegen RKC flink tegenaan klappen."

 

 

 

Reactie(s) (1)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit