Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 18-04-2019 door admin die 1369 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

Navrátil en Van der Venne keren terug in de basis ten kosten van Dekker en Džepar

VETKAMPSTRAAT ► Jaroslav Navrátil keert terug in de basis bij Go Ahead Eagles. De buitenspeler is weer fit na een hamstringblessure en kan starten tegen Jong PSV. Ook Richard van der Venne krijgt een basisplaats tegen de talenten uit Eindhoven. De middenvelder zat tegen Jong Ajax nog op de bank. Hun terugkeer gaat ten koste van Vince Gino Dekker en Orhan Dzepar. 

 

 

Als de ploeg van Stegeman morgen wint, dan is het ticket voor de play-offs definitief binnen. Jong PSV zal in de Adelaarshorst een aanval doen op de derde plaats die GA Eagles bezet. De Eagles wachten nog steeds op de eerste overwinning tegen Jong PSV, het belooft daarom een spannende wedstrijd te worden.

TRIESTE FEITEN

GA Eagles heeft flink wat recht te zetten tegen Jong PSV. In vijf onderlinge duels wist Kowet slechts één punt te pakken tegen de Eindhovense beloften. Het doelsaldo is helemaal lachwekkend: GA Eagles incasseerde vijftien tegentreffers en kwam zelf tot drie doelpunten.

 

 

HERPAKKEN

Wil GAE een rol van betekenis gaan spelen in de naderende play-offs, dan moet de ploeg zich snel gaan oprichten. In Amsterdam kwam het stoom uit de oren bij John Stegeman. Van het sterke collectief dat wij voor de winterstop zagen is op dit moment weinig over. De frisheid en het verrassende spel van het begin van het seizoen is momenteel ver te zoeken.

De ontmoeting tussen de nummer drie en vier van de ranglijst begint vrijdagavond om 20:00 uur.

 

© Foto's & tekst door @BjornVanEkeren

 

Reactie(s) (8)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit