Advertentie
Over de auteur
Dit bericht was toegevoegd op 24-01-2019 door admin die 1390 andere berichten heeft in deze blog.
Informatie
Advertentie
Like en volg ons op Facebook
Populair
Tags

CAMBUUR - GAE l "Bosz en Van Moorsel spelen in plaats van Bliek en Verheydt"

DEVENTER ► Als Go Ahead Eagles vrijdagavond in Friesland aantreedt tegen Cambuur dan kiest John Stegeman voor Gino Bosz in het centrum van de verdediging. Dat gaat ten koste van Julius Bliek die Bosz vorige week tegen Almere City succesvol verving. Bliek moet weer genoegen nemen met een plaats op de reservebank. De oefenmeester legt uit: “Ik kies voor Bosz, omdat ik achterin in de opbouw het liefste met een links- en rechtspoot wil spelen.’’

Thomas Verheydt, die vandaag zijn 27ste verjaardag viert, ontbreekt met een hakblessure en is niet fit genoeg om te starten. Paco van Moorsel begint daarom wederom in de spits. Pieter Langendijk houdt aanwinst Vince Gino Dekker aan de kant.

 

 

De wedstrijd tussen twee echte volksclubs begint om 20:00 uur. 250 Supporters reizen af naar Leeuwarden om onze Roodgele Trots te steunen vanuit het uitvak. De KNVB heeft Edwin van de Graaf aangesteld om het treffen tussen de nummer negen en drie van de Keuken Kampioen Divisie in goede banen te leiden.

 

 

FOTO: De veldverwarming in de Adelaarshorst blijft de komende weken uit ivm de hoge kosten. Tot spijt van een balende coach.

 

          

Volg ons ook op Twitter voor vele feiten en weetjes:

 

 

 

 

Reactie(s) (5)

Laat een reactie achter

Uw naam:


Uw reactie: Let op: HTML code wordt niet vertaald!

Beoordeling: Slecht           Goed

Voer de onderstaande code in:FB Commentaar

Copyright © 2019 GA Eagles Watcher | Privacy Policy
Ontwikkeld door APPelit